Team

Bij Bodyvision werken wij met uitsluitend professionals! Een ieder heeft zijn eigen vakkennis en wij stellen dan ook graag ons team aan u voor.

 

Renato MontiRenato Monti

Manager
Balie-medewerker

Ciao, ik ben Renato Monti. Ben geboren op 4 november 1975 te Maaseik,België. Mijn grootste hobby is dj-en. Dit doe ik al sinds ik 6 jaar was. Vooral thuis op deze leeftijd en vanaf mijn13de stond ik al achter de draaitafels in de toenmalige discotheek Rummers van mijn oom. Om mijn conditie een beetje op peil te houden doe ik sporten bij Bodyvision uiteraard. Vooral de Bootcamp vind ik heel leuk om te doen. Meer info hierover? Spring dan even binnen bij Bodyvision want ook ik sta achter de balie om je hierover meer uitleg te geven. Zoals ook uitleg over de groepslessen, abonnementen, personaltrainers, sport dranken enz. Naast balie-medewerker ben ik er ook de manager. Dus ik zou zeggen kom eens gezellig een lekker kopje koffie drinken of als je pas hebt gesport maak ik je een heerlijke eiwitten-shake!!! Join us @ Bodyvision.

Groetjes,
Renato

Charissa-lee Wu

Charissa-lee Wu

Polefitness

Als Allround schoonheids-specialiste en Medisch pedicure ben ik ook bijna iedere dag in de sportschool te vinden en er zeker verslaafd aan geraakt! Zumba, Crossfit (strenght & conditioning), trainen en nog eens trainen.  Al een aantal jaartjes geef ik les bij Bodyvision en dit doe ik vol passie en plezier samen met Monique. Wij laten zien dat deze sport ook op een andere manier kan worden uitgevoerd, vandaar de naam Pole-fitness. Pole fitness is een goede workout!

Een vrijgezellenfeest of een andere uitje? Boek dan nu een workshop! Gewoon gezellig een keer mee komen doen om te kijken of deze sport iets voor jou is? Je bent van harte welkom!

Johan BerghmansJohan Berghmans

Spinning
Ik ben Johan Berghmans. In mijn reguliere job werk ik als software architect bij CGI, een van de grotere ICT consultancy bedrijven in Nederland. Omdat sporten een van mijn favoriete bezigheden is, geef ik daarnaast bij Bodyvision in de avonduren van maandag- tot en met donderdagavond de Spinning en Abs Classes. Verder ben ik op maandag-, woensdag- en vrijdagavond altijd bezig met mijn eigen fitnessprogramma. Ook ben ik regelmatig op zondagmorgen bij Bodyvision te vinden. V.w.b. mijn andere hobby's: ik lees graag een goed boek (bij voorkeur science fiction en fantasy) en hou ook , bij voorkeur in dezelfde genres, van films en tv series. En ik ben regel- matig op een (house) feestje te vinden. Mocht je trouwens op het gebied van fitness oefeningen hulp nodig of vragen hebben, kun je daarvoor ook bij me terecht.

Ik zou zeggen, groetjes, en ik zie je bij Bodyvision!
Johan

Arno VisscherArno Visscher

Personal trainer

Mijn naam is Arno Visscher en ik ben werkzaam als personal trainer bij Sport-center Bodyvision. Mijn passie voor sport had ik al heel jong en mijn grootste successen heb ik behaald in de motorsport wat ik 15 jaar beoefend heb. Ik ben een aantal keer van start gegaan in de TT van Assen en heb op Nationaal, Europees en Mondiaal niveau geraced en een aantal jaren als fullprof. In 2005 ben ik Nederlands Kampioen geworden in de zwaarste klasse, de superbikes.
Na mijn race-carriere is fitness mijn grote passie geworden en ben ik zelf van een magere 68kg naar een 98/99 kg nu getransformeerd. Ik begeleid, train en coach mensen op alle niveaus. Van mensen met overgewicht die willen afvallen tot atleten die op wedstrijdniveau werkelijk alles uit zijn of haar lichaam willen halen. En heb me daarbij gespecialiseerd in 1 van de belangrijkste aspecten in de fitness sport, namelijk voeding. Het is voor mij een uitdaging om samen met het unieke team wat we gevormd hebben bij Sportcenter Bodyvision iedereen te helpen en te motiveren zijn of haar doelen te behalen, dromen werkelijkheid te maken.

Heb je het altijd al gewild, maar het is er nooit van gekomen? Zet nu de stap en kom naar Sportcenter Bodyvision en maak die verandering in je leven waar je altijd van gedroomd hebt!

Tot snel, sportieve groetjes Arno.

 

Panos BovisPanos Bovis

Allround / Personal Trainer

Hoi ik ben Panos Bovis en ben geboren in Athene (Griekenland) op 29.07.1976 en ik ben afkomstig van Kalamata (bekend van zijn olijf olie). Ik ben een fysieke opvoeder en een Tae Kwon Do instructeur. Ik ben in het bezit van de 4de Dan Zwarte Riem van de Griekse Tae Kwon Do Federatie en van de Wereld Tae Kwon Do Federatie (WTF). Ik ben afgestudeerd op de afdeling in fysieke opvoeding en sportweten- schappen in de Universiteit Van Thessaly en op de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki op de afdeling fysieke opvoeding en sportweten-schappen in Griekenland. Mijn hoofdspecialiteit is Tae Kwon Do. Ten tweede in indoor sport activiteiten (bv. aerobics, kinetische opvoeding, sport- en gezondheidsmanagement, gewichts-training, competitie atleten,...) en in aangepaste fysieke opvoeding. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met Tae Kwon Do, waar ik op mijn 7de de gouden medaille heb gewonnen op mijn 1ste Griekse Tae Kwon Do Kampioenschappen voor kinderen in 1983. Door de jaren heen heb ik veel deelge- nomen aan locale en nationale competities Tae Kwon Do en waar ik ook vele competities heb gewonnen. Ook heb ik trainingskampen (Grand Master's Kim Huen Ha Tae Kwon Do School in Montreal) bijgewoond in Canada (1992 en 1993) waar ik verder mijn kennis in de psychologie van Tae Kwon Do heb ontwikkeld en de techniek heb verbeterd. Door de studie in fysieke opvoeding heb ik prive lessen gegeven aan kinderen met : -fysieke en intellectuele beperkingen (bv. autisme, ADHD, emotionele aandoeningen, antisociaal gedrag,...) -gezondheidsbeperkingen (bv. astma, diabetes, obesitas, ruggenmerg beperkingen,...) -en nog andere chronische aandoeningen. Op het moment ben ik te werk in sportcenter Bodyvision als personal trainer en begeleider en geef ik ook verschillende groepslessen zoals Bodyvision Impact, Bodyvision Booty,..... Wil je graag zo een proeflesje meedoen? Meld je dan aan bij de balie en geniet van je gratis proefles.

Groetjes Panos.

Melissa BackhuisMelissa Backhuis

Administratie & Balie-Medewerkster

Hallo ik ben Melissa Backhuis en ben 24 jaar. Ik werk al 3 jaar bij Sportschool Bodyvision als baliemede-werkster. Ik hou mij vooral bezig met de ledenadministratie. Naast het werken bij Bodyvision volg ik op dit moment de opleiding Commercieel Management aan Hogeschool Zuyd Sittard. Volgend jaar zou ik mijn studie graag willen voortzetten aan de universiteit maastricht voor de bachelor Gezondheidswetenschappen, en hoop de capaciteiten die ik daar op zal doen te mogen inzetten bij Bodyvision.

Follow us on Facebook