Bodyvision

Ben je op zoek naar een sportcenter in Maastricht waar jij je thuis voelt, geen nummer bent en waar persoonlijke begeleiding en advies op topniveau voorop staan? Het team van Bodyvision Sportcenter stellen je op je gemak, vragen welgemeend wat je doel is en overleggen samen met jou hoe ons sportcenter je daarin kan begeleiden. Je kunt bij ons terecht voor o.a. Fitness, Kickboksen, Bootcamp en Spinning, maar ook kun je lessen volgen in ondermeer Yoga Mix, Kick Vision, ABS Class, Booty Vision en meer.

We hebben instructeurs van een zeer hoog level, die jou op professionele doch prettige wijze kunnen begeleiden, instrueren en motiveren! In ons sportcenter trainen mensen die als doel hebben fit en in beweging te blijven, studenten, gezinnen met kinderen, senioren, mensen met een beperking, maar ook topvoetballers, wedstrijdkickboksers en wedstrijdbodybuilders. We bieden Personal Training, kunnen zorgen voor een voedingsschema aangepast aan jouw wensen en levensstijl en hebben een gamma aan zeer goede supplementen die je ondersteuning en aanvulling kunnen bieden op voedingsgebied.

Bodyvision Sportcenter heeft een uitgebreid aanbod in groepslessen, waarvan in het abonnement onbeperkt gebruik kan worden gemaakt (m.u.v. kickboksen en hiphop kids). We geven o.a. Spinning, Booty Vision, Kick Vision, Abs Class, Pole-Fit, etc.......(zie voor het complete aanbod het groepslessenrooster).

Als enige in Maastricht en omgeving geven we op professionele wijze al jaren Pole-Fit les (in de volksmond ook wel paaldansen genoemd). Je kunt ook een workshop Pole-Fit boeken (dit wordt vaak gedaan als vrijgezellenfeest of door studentenverenigingen).

Kortom we zijn een sportcenter waar we de drempel zo laag mogelijk houden om fit en gezond in beweging te blijven, waar naast professionaliteit ook gezelligheid niet wordt vergeten. In ons horecagedeelte kun je terecht voor een praatje met medesporters en medewerkers onder het genot van een kopje koffie, thee, eiwittenshake of een ander gezond drankje!

Wil je meer info, eens een gratis proefdagje, of een rondleiding?

We heten je van harte welkom bij Bodyvision Sportcenter!

Follow us on Facebook